Месец на Американските бургери
Комбо Менюта
В месец на Американските бургери
Отворени за нови срещи
2 бр. кен Хайнекен 0.0 300 мл.
При всяка поръчка над 35 лв.
Вземи за вкъщи или офиса
С 15% отстъпка

ОТВОРЕНИ ЗА НОВИ СРЕЩИ!


 

Уважаеми клиенти, с радост Ви уведомяваме, че всички наши ресторанти са отворени, при спазване на всички мерки и предписания. Заповядайте при нас, за да създадем много нови спомени заедно!


гр. СОФИЯ:
  • VICTORIA България, тел. 0882 108 070 - ОТВОРЕНО
  • VICTORIA Черковна, тел. 0887 911 000 - ОТВОРЕНО
  • VICTORIA Ринг Мол, тел. 0888 100 050 - ОТВОРЕНО
  • VICTORIA Цар Освободител, тел. 0888 393 077 - ОТВОРЕНО
  • VILLA VICTORIA Ловен парк, тел. 0889 800 099 - ОТВОРЕНО
  • VICTORIA Иван Асен - 0888 631 282 - ОТВОРЕНО
гр. ПЛОВДИВ:
  • VICTORIA Grand Тримонциум, тел. 0877 116 777 - ОТВОРЕНО
  • VICTORIA Марково тепе, тел. 0877 180 777 - ОТВОРЕНО
гр. БАНСКО:
  • VICTORIA Банско, тел. 0887 761 500 - ОТВОРЕНО
к.к. БОРОВЕЦ:
  • VICTORIA The Baer, тел. 0878 193 000 - ОТВОРЕНО

Поръчай доставка на храна лесно, бързо и безплатно


Да се приберете уморени от работа и да нямате желание да готвите е напълно нормално.

Ето една чудесна идея – поръчка и доставка на здравословна храна за вкъщи, при това от един от най-добрите ресторанти в София, Пловдив, Банско и Боровец. Верига заведения Victoria е правилното място. Сами ще се убедите, че разполагаме с изключително богато и разнообразно меню от италианска кухня, включваща голям асортимент от пици, пасти, салати и десерти. Вече не трябва да гледате на нас само като едни от хубавите пицарии в София, Пловдив, Банско и Боровец, но и като едни от най-гостоприемните заведения. Оригинални и изтънчени ястия от качествено месо, безмесни ястия, риба и суши. Доставката на храна за вкъщи или офиса е едно много лесно и бързо решение за всички. 
 

Ако решите да поръчате храна за дома, италианска кухня или пица за вкъщи, доставката ви ще бъде безплатна


Поръчка на храна за дома или офиса от ресторанти Victoria може да бъде направена както на телефон 02/911 00 или *9110 за София, Пловдив, Банско и Боровец, така и в онлайн формата на нашият сайт. Независимо дали сте решили да направите онлайн поръчка на пица за вкъщи (дома или офиса) или пък италиански специалитет, то бихте могли да се възползвате от безплатна доставка на храна и пица доставка в София, Пловдив, Банско и Боровец при поръчка над 10 лв.                                                                

Кратка история на ресторанти Victoria


Преди 21 години ресторанти Victoria стартират като едни от най-добрите пицарии в София. С течение на времето ние се превърнахме в едно истинско бижу на столицата. Вече не просто предлагаме пица и традиционна италианска кухня. Създадохме истински и модерни оазиси в градска среда, които биха задоволили и най-взискателния вкус. Victoria се превърна в нарицателно за разнообразна и здравословна храна, поднесена с много внимание в изискана, модерна и в същото време уютна обстановка.

Менюто във всички заведения в София, Пловдив, Банско и Боровец Victoria е изготвено така, че да покрие всички вкусови предпочитания на клиента. Богат избор на пици и пасти, традиционни за италианската кухня, която е любима на всички
 
В сърцето на един от най-прекрасните паркове в София, отвори врати и поредния ресторант от веригата - ресторант Villa Victoria, Ловен парк. Вдъхновен от историята на Ловния парк, с уникалния си интериор и уют ресторантът е подходящо място както за събиране със семейството и приятелите, така и за провеждане на бизнес обяд или вечеря.
 
“Искаме винаги да даваме на хората нещо ново, без да им отнемаме старите специалитети, с които вече са свикнали”, казва единият от собствениците.Разгледайте всички ястия в новата ни онлайн система за поръчки
към пълната версия на сайта  
Нашият уебсайт използва „бисквитки“, които гарантират възможно най-оптимална работа със сайта. За повече информация вж. как се използват „бисквитки“ и как да промените настройките си.
X