VICTORIA Мол Марково Тепе

VICTORIA Мол Марково Тепе VICTORIA GRAND, х-л Тримонциум

VICTORIA Мол Марково Тепе


Верига ресторанти VICTORIA е бранд, създаден преди 23 години в град София.                    Ресторант VICTORIA в Мол Марково Тепе е 9-я ресторант от веригата.
Интериорът на ресторанта е във винтидж стил, но представен по модерен и елегантен начин.
С голям салон придружен с просторна тераса с панорамна гледка към емблематичният за пловдивчани хълм Бунарджик и паметник Альоша, всеки наш клиент гарантирано ще се наслади на добре прекарано време за обяд, кафе или вечеря.
Стремим се да представим разнообразно и модерно меню с акценти от европейската, американска и азиатска кухня, както и атрактивни сезонни предложения.
Класически пици на пещ, прясна паста, различни видове риби, меса, колбаси и сирена, суши меню и богата винена селекция от България и света Ви очакват в ресторант VICTORIA в Мол Марково Тепе.
Потопете се в приятната атмосфера на вкусната храна, доброто обслужване и елегантната музика в най-вкусното и модерно място в Пловдив!
 
 
Адрес: Мол Марково Тепе, бул. Руски 54
Телефон: 087 718 0777
Работно време: от 
11:00 до 22:00
Места в салона: 140
Места в градината: 130
Поръчайте доставка храна за вкъщи в София

Ресторант Victoria резервация


към пълната версия на сайта  
Нашият уебсайт използва „бисквитки“, които гарантират възможно най-оптимална работа със сайта. За повече информация вж. как се използват „бисквитки“ и как да промените настройките си.
X